Здравейте, имам спешна нужда от болта чрез който се дърпа колата. Моля някой от Варна ако може да ми услужи за няколко часа с него.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Молба - търся предния болт за дърпане на колата
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от trex Покажи съобщениеЗдравейте, имам спешна нужда от болта чрез който се дърпа колата. Моля някой от Варна ако може да ми услужи за няколко часа с него.
Както би казал ТЪРТЕЙ чакай - ще хвърляме боб , ще гледаме на кафе ,на карти и т.н. ,за да разберем каква ти е колата и ще ти се окаже необходимата помощ....
Не се засягай , но истината е такаваAlfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
Avensis 2011 -2.0 D-4D
-
Първоначално публикувано от krasy k Покажи съобщениеКакто би казал ТЪРТЕЙ чакай - ще хвърляме боб , ще гледаме на кафе ,на карти и т.н. ,за да разберем каква ти е колата и ще ти се окаже необходимата помощ....
Не се засягай , но истината е такава
Алфа Ромео 156
Comment
-
Първоначално публикувано от krasy k Покажи съобщениеЧакай да се сетим от кой град си- Варна ,областта или си закъсал на пътя /може би пишеш от лаптоп?/ .....Абе човеко,вземи се в ръце и дай информация ако искаш някой да ти помогне
Колата си е паркирана в града, трябва да се закара до сервиз, просто нямам болта а оригинален струва 60-так и може да дойде след половин месец.
Comment
-
Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщениеПредния и задния са едни и същи) т.е. куката е една.
Всичко което видях до сега е подигравателни отговори, добре че до сега не съм писал в този форум като съм имал други сериозни проблеми, и недай си боже ти затрябва нещо по-сериозно от един тъп болт, който всеки има, ама се стиска да даде за един час.
Comment
-
Първоначално публикувано от trex Покажи съобщениеМислех че този форум цели да помогне на хората, а не да си правим майтапи кой болт бил преден, лаптоп ли съм ползвал и всякакви пълни глупости, направих първия си пост с цел някой да ми помогне, защото до сега алтернативен вариант не съм намерил.
Всичко което видях до сега е подигравателни отговори, добре че до сега не съм писал в този форум като съм имал други сериозни проблеми, и недай си боже ти затрябва нещо по-сериозно от един тъп болт, който всеки има, ама се стиска да даде за един час.))
ако дойдеш до софия ще ти подаря един.( ей сега заваляха питания от нуждаещи се които са се сетили че го няват) просто ти търсиш помощ от твоя си град. става и от други автомобили.Last edited by fiore; d.m.y г., 19:57.Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
sprint tropheo
155/1.8
156/2.0 Selespeed
Comment
-
Първоначално публикувано от barkas_06 Покажи съобщениеа някой знае ли с каква резба е куката?) - май малко се изхвърлих
, абе трябва да е здрав
П.с: Оригиналния го купих от Ал. ауто за 39лв., заболя ме корема, та втория го направих със заварка от анкърен болт и дебела, здрава халка, купени от железарски магазин, излезе към 15лв.Last edited by Zarini; d.m.y г., 23:49.Alfa Romeo 147 JTD 115hp+
Fiat Croma 2.4 Mjet 200hp
Comment
Comment